Betallösningar

Vi har ett heltäckande utbud av betalningslösningar

Offertförfrågan

Betallösningar och kassasystem

Sharp Skaraborg har ett heltäckande utbud av betalningslösningar – som riktar sig mot en mängd olika verksamheter, bland annat inom Retail, Hospitality, Wellness och Supermarket. 

Vi erbjuder anpassade lösningar för både den enskilda handlaren och den större kedjan. Med ett brett och varierat utbud av hård- och mjukvarulösningar ser vi till att alltid hitta en relevant lösning för just dina behov.

Idag sker en snabb och växande teknologisk utveckling inom betalningslösningar, vilket gör det extra viktigt att arbeta med en partner som erbjuder lösningar som ligger i framkant. 

Med 40 års erfarenhet av betalningslösningar vet vi att olika branscher har olika behov. Därför ser vi till att alla våra produkter är anpassade för de trender och krav som finns på den nordiska marknaden.

Vi säljer bland annat kassaregister och kortterminaler.

Se alla produkter inom betallösningar på sharp.se

Vi har ett enormt stort sortiment inom olika produktområden och det är omöjligt för oss att presentera aktuell information för alla produkter på vår webbsajt, därför länkar vi vidare till sharp.se där all uppdaterad information finns.

Självklart är du välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor!

Offertförfrågan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Certifierande enligt ISO 9001 och 14001
Certifierande enligt ISO 9001 och 14001

Vi kan stoltsera med att vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001.